ΧΟΡΗΓΟΙ


       Ο βασικός χρηματοδότης που έχει αναλάβει και την προεδρία του Συλλόγου είναι ο Σάκης Πρασσάς. Η επιχείρησή του διαθέτει σειρά από μηχανές, κατάλληλες για τη συλλογή όλων των αγροτικών προϊόντων καθώς και τη μεταφορά τους σε εργοστάσια μεταποίησης.

Αγροτικές Επιχειρήσεις  SAKIS PRASSAS GROUP.
Τηλ: 6978483691

                                     #    Χορηγός του συλλόγου η εταιρεία "Κέντρο χορτοδετικών μηχανών "ΣΤΕΡΓΙΑΚΗΣ". 
     Ξεκίνησε το 1965 με τη διεύθυνση του Κων/νου Στεργιάκη διαγράφοντας μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία. Σήμερα συνεχίζεται αυτή η πορεία υπό τη διεύθυνση του Αχιλλέα Στεργιάκη. 
     Ειδικεύεται στις χορτοδετικές μηχανές, επισκευασμένες, ανακατασκευασμένες αλλά και καινούριες. Διαθέτοντας τεχνογνωσία όσο κανείς άλλος, βρίσκεται δίπλα στον αγρότη παρέχοντας service και εγγύηση μετά την πώληση.
    Δ/νση: 17ο χλμ. Λάρισας - Βόλου, Πρόδρομος Λαρίσης
    Τηλ. 2410 537208  κιν. 6981 771779 
#          Η εταιρεία αγροτικών εφοδίων του έμπειρου Γεωπόνου Λουφόπουλου Χρήστου που δραστηριοποιήται στην ευρύτερη περιοχή του Στεφανοβικείου για περισσότερα από 15 χρόνια στηρίζει την ομάδα και αποτελεί βασικό χορηγό της.

                                        #


Η εταιρεία DELOPOULOS TRANS κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα, στον τομέα των μεταφορών, στον οποίο και δραστηριοποιείται για πάνω από 15 χρόνια, διαθέτοντας
ποικιλία φορτηγών οχημάτων και αναλαμβάνοντας: 

  • Μεταφορές - Ειδικές Μεταφορές
  • Διανομές & Αποθηκεύσεις (logistics)
  • Μετακομίσεις
  • Πωλήσεις ή Eνοικιάσεις Containers
Τηλ: 2410 972623   Fax: 2410 972624  |  Email: brosdelopouloi@hotmail.gr
http://www.delopoulostrans.com/


    

                                      #


       Χορηγός του Συλλόγου η εταιρεία ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. των αδελφών Μάρκου. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον αγροτικό τομέα, όσον αφορά στην αγορά του βάμβακος των δημητριακών αλλά και των ζωοτροφών.
       Η εταιρεία πρωτοεμφανίστηκε στη Λειβαδιά το 1955 και από τότε παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον αγροτικό τομέα της χώρας μας, κατέχει μοναδική θέση ανάμεσα σε άλλους προμηθευτές της παγκόσμιας βιομηχανίας βάμβακος & δημητριακών. Το 1994 ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2ο εργοστάσιο της εταιρείας στο Αχίλλειο Λάρισας.
Τηλ: 2410 731526-28     Fax: 2410 731540   http://www.violarsa.com/

   #


#


#


                                       #