Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ 2 - 3

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι στο γήπεδο του Διαγόρα, και παρουσία πολλών φιλάθλων, απόρροια των προσδοκιών που έχουν δημιουργήσει, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Όπως αναμενόταν έγιναν πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές και δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα. 
Για την ιστορία του παιχνιδιού, ο Διαγόρας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, πρώτη φορά στο 16΄ μετά από ωραία ενέργεια του Κουβελά και τελείωμα του Γάρου και τη δεύτερη φορά στο 53΄ πάλι από ενέργεια του Κουβελά και τελείωμα του Λουφόπουλου. Η Ακρόπολη ισοφάρισε την πρώτη φορά στο 28΄με χαλαρό πλασέ του Παγώνη κάτω από τα πόδια του Ξανθά και τη δεύτερη φορά στο 67΄με κεφαλιά του Μ.Τσουκάλη. Το νικητήριο τέρμα για την Ακρόπολη σημείωσε στο 86΄ο Τ.Κολιαμήτρας με μακρινό σουτ.
Καλές στιγμές είχαν και οι δύο ομάδες, ο Διαγόρας με τους Σπ.Καραπλιάγκο, Γιώργη, και Ντόντο και η Ακρόπολη με τους Μιχολίτση και Κολιαμήτρα.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ : Ξανθάς (46΄Βουραζέρης), Λουφόπουλος, Καραπλιάγκος Κ., Χολέβας, Πρασσάς, Καραπλιάγκος Σπ., Καραμανλής, Γιώργης, (46΄Ντόντος), Κάρρος, Κουβελάς, Γάρος. Μετά το 60΄αγωνίστηκαν και οι Σιαμέτης, Μπόλκας, Ντάφος.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ν.Αξιώτης, (60 Μ.Τσούτσας), Πασσιάς, Τ.Τσούτσας, Χάνος, Κολημήτρας Κ, Τσουκάλης, Τ. Κολημήτρας, Μιχολίτσης, (80΄Χ.Τσούτσας) Αξιώτης Στ, Παγώνης, (46΄Μόσιος)