Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Επίσκεψη σε χορηγό.

     Με τη λήξη της χρονιάς, ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν ξεχνά όσους στάθηκαν δίπλα του και γι' αυτό αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε τον χορηγό του Συλλόγου. 
     
Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Α.Ε.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Στεφανοβικείου αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Ηλία Χολέβα, τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Μπακάλη, τον Γεν. Γραμματέα Δημήτρη Λαγό
και τα μέλη κ.κ. Κώστα Καραβασίλη και Βασίλη Παπακυρίτση, επισκέφθηκαν το κατάστημα της εταιρείας Ελληνικά Market στο Στεφανοβίκειο όπου και συναντήθηκαν με την υπεύθυνη του υποκαταστήματος κ. Πέγκυ Σβερονοπούλου, ενώ παρούσες ήταν και οι Αγάπη Σωτηροπούλου, Χρύσα Κουτσιαρή και Όλγα Κουτέρη.
   
  Τα Ελληνικά Market στήριξαν την προσπάθεια του Διαγόρα όντας εκ των βασικών συνεργατών - χορηγών του Συλλόγου μας.
      Αποτελεί τιμή για το Σύλλογό μας  να συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη εταιρεία Super Market της ευρύτερης περιοχής μας. Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου η ομάδα σύσσωμη, Διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα δώσουμε εκ νέου το παρών στο κατάστημα Στεφανοβικείου. 
     
Ευχαριστούμε θερμά τα Ελληνικά Market για την άψογη έως τώρα συνεργασία, που αποτελεί οδηγό για την περαιτέρω ανάπτυξή της.