Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διάψευσης.

    Η Διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑ προβαίνει σε μια διευκρινιστική τοποθέτηση - διάψευση, σε σχέση με όσα αναφέρονται σε πρόσφατη συνέντευξη που φέρεται να έδωσε ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος.

     Ο Σύλλογός μας έχει μια δομή με διακριτούς ρόλους Διοίκησης και χορηγών. Η Διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο και βασικό χρηματοδότη τον Σάκη Πρασσά, είναι αυτή που σηκώνει το μεγάλο βάρος των οικονομικών και των λοιπών υποχρεώσεων της ομάδας. 
     
     Μεγάλες χορηγίες στο τοπικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει και το έχει καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό ο Σύλλογός μας είναι ότι  με σωστή οργάνωση και προβολή, έχει εξασφαλίσει τη χορηγική συνδρομή πολλών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής μας. 
    Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να διαψεύσουμε τον ισχυρισμό του κ. Ντελόπουλου  περί "μεγάλου χορηγού" της ομάδας.

    Επίσης διευκρινίζουμε ότι ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν είναι και δεν επιθυμεί να γίνει σωματείο "δορυφόρος" κανενός. Αγωνιστικά δε, δεν φοβηθήκαμε κανένα παιχνίδι ντέρμπι, τα τελευταία χρόνια απόδειξη αυτού ότι δεν έχουμε ηττηθεί στην έδρα μας σε ντέρμπι, ενώ τον περσινό πρωταθλητή Θησέα, τον νικήσαμε με 0-2 στο ίδιο γήπεδο που χθες πανηγυρίσαμε τον τίτλο.
  
     Ως εκ τούτου, δε θεωρούμε ορθή την πρακτική, και από δημοσιογραφικής άποψης, να τοποθετούνται, ή να ζητείται να τοποθετηθούν, άλλοι παράγοντες, πέραν της Διοίκησης, για θέματα της ομάδας, αγωνιστικά και έξω-αγωνιστικά.