Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Η εταιρεία "STERGIAKIS group" στο πλευρό του ΔΙΑΓΟΡΑ.


Ο Α.Ε.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία νέα μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία STERGIAKIS group & STERGIAKIS Agricultural Machinery.
Το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στις νέες εμφανίσεις της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου καθώς επίσης στο diagorasstef.blogspot.com και σε διαφημιστικό πανό στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας.

Η εταιρεία STERGIAKIS, ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, εδρεύει στο 17ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου στον Πρόδρομο Λάρισας. Ξεκίνησε την πορεία της το 1965 υπό τη διεύθυνση του Κων/νου Στεργιάκη διαγράφοντας μια εντυπωσιακά ανοδική πορεία έχοντας εξειδίκευση στις χορτοδετικές μηχανές, επισκευασμένες ανακατασκευασμένες αλλά και καινούριες. Σήμερα η πορεία αυτή συνεχίζεται υπό τη διεύθυνση του Αχιλλέα Στεργιάκη.

Η εταιρεία STERGIAKIS group συμπεριλαμβάνει 

  • την εταιρεία Greek Chestnuts Co (Ελληνικό κάστανο) που διαθέτει στην αγορά τις καλύτερες ποικιλίες κάστανου από τα κτήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας
  • και την εταιρεία STERGIAKI Travel Services που δραστηριοποιήται στον ταξιδιωτικό κλάδο. Δ/νση, Παπακυριαζή 33, Λάρισα.