Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Πέρασε με 1-3 από τις Μικροθήβες ο Διαγόρας

 


Ο Διαγόρας σημείωσε σημαντική νίκη στο γήπεδο των Μικροθηβών. Η γηπεδούχος ομάδα, ενισχυμένη με τους δύο παίκτες που απέκτησε προσφάτως, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο. Σουτ του Κυριέρη σε φάση τετ-α-τετ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, κεφαλιά του Νιφόρου έφυγε λίγο άουτ, ενώ προβολή του Δράγνη πρόλαβε να διώξει αμυντικός πάνω στη γραμμή του τέρματος. Ο Διαγόρας πήγε με 0-1 στα αποδυτήρια αφού στο 40’ σκόραρε ο Σαββίδης.

Στην επανάληψη, νωρίς στο 55’ αποβλήθηκε ο Κόκκαλης με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Σαββίδης το 0-2 στο 75’ και ο Παρασκευάς το 0-3 στο 84’. Για τις Μικροθήβες μείωσε με εύστοχο πέναλτι ο Λανάι στις καθυστερήσεις.

Μικροθήβες: Καρλάφτης, Γκόλιας (80’ Δράκος), Κόκκαλης, Λανάι, Παπανίκος, Γ. Γκαραβέλας, Δράγνης, Κυριέρης, Ν. Καλέμι (60’ Σκαρλάτος), Μ. Καλέμι (80’ Τιμπλαλέξης), Νιφόρος (46’ Ρεφουγιάτι).

Διαγόρας: Κ.Καρακυρίτσης, Ν.Ψάρρας, Δ.Δήμου, (80΄Γ.Μπόλκας) Κ.Γκαμαλέτσος, Γ.Παρασκευάς, Σπ.Καραπλιάγγος, (70΄Οδ.Βαλαρούτσος)  Α.Τζέκα, (80΄Κ.Λουφόπουλος) Χρ.Σταϊδης, (80΄Π.Ντάφος)  Παντ.Σαββίδης, Γ.Τζίκας, Ντ.Σιαμέτης (55΄ Σπ.Δανιλόπουλος)

πηγή:almyros.gr