Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

2η Νίκη για το Διαγόρα επί των Μυρμιδόνων


Ο Διαγόρας έβαλε στοπ στο σερί των Μυρμιδόνων κερδίζοντάς τους με σκορ 1-0 στο γήπεδο Στεφανοβικείου που ήταν λίμνη… Όπως τονίστηκε κι από τους δύο προπονητές, Μιχάλη Βαγγόπουλο και Θοδωρή Σκούρα, δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.

“Είναι ήρωες” τόνισε ο κόουτς του Διαγόρα, ενώ αυτός των Μυρμιδόνων είπε ότι «μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό, το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει διότι κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Υπήρχαν σημεία που η μπάλα δεν κυλούσε». Ο ρέφερι Γραββάνης πάντως πήρε την απόφαση να διεξάγει την αναμέτρηση.

Το γκολ σημειώθηκε στο 15ο λεπτό σε μια ασυνήθιστη φάση. Ο Σαββίδης κέρδισε πέναλτι από τον Τούντορ. Ο Τζίκας το εκτέλεσε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πλατάνου, αλλά ο έμπειρος παίκτης του Διαγόρα, στο ριμπάουντ έκανε ντρίμπλα και κέρδισε δεύτερο πέναλτι!!! Το εκτέλεσε ξανά ο Τζίκας και ευστόχησε για το 1-0. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη παράβαση δόθηκε κίτρινη κάρτα στον Τούντορ, στη δεύτερη όχι, κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Ο Διαγόρας είχε δύο καλές στιγμές με τον Σιαμέτη στην επανάληψη. Όσον αφορά στους Μυρμιδόνες, στο ξεκίνημα του αγώνα, στο 10ο λεπτό, ο Μάτζαρης είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Τίτου σούταρε για γκολ, αλλά η μπάλα κόλλησε στη λίμνη μπροστά στην εστία.

Ήταν η 2η νίκη του Διαγόρα στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής.

Διαγόρας: Καρακυρίτσης, Μπόλκας (70’ Λουφόπουλος Κ.), Δήμου, Ψάρας, Τζίκας, Σπ. Καραπλιάγκος, Σταΐδης, Βαλαρούτσος (46’ Παρασκευάς), Σιαμέτης (80’ Π. Ντάφος), Γκαμαλέτσος (85’ Γιαννούχος Χρ.), Σαββίδης.

Μυρμιδόνες: Τούντορ, Τσέργας, Θωμαΐδης (85’ Μπιρμπίλης), Γ. Κοντοβάς, Βούλγαρης, Κακαλές (60’ Κατσαβριάς), Μπίνας, Τίτου, Μάτζαρης, Μακρής, Τόπας.

πηγή: almyros.gr